About

Ονομάζομαι Νίκη Στεφανίδου, παρ’ότι κάποιοι επαγγελματικοί λόγοι τελευταία με έκαναν να συστήνομαι διεθνώς ως Nicky Stephans και στην πορεία το αγάπησα 🙂

Είμαι γέννημα (και σχεδόν θρέμα) Θεσσαλονικιά! Περνούσα τα καλοκαίρια μου στα κάμπινγκ και από τα 7 ως 13 είχα μείνει σε 4 διαφορετικές πόλεις (εσείς που έχετε γονείς στρατιωτικούς ή εκπαιδευτικούς με νιώθετε).

«Αναγκάστηκα» να αγαπήσω τα ταξίδια από μικρή… έτσι παρ’ότι στα 18 μου το να γίνω νηπιαγωγός φάνταζε το ιδανικό σενάριο για μένα(γι’αυτό και τελείωσα τις σπουδές μου στην προσχολική εκπαίδευση), ένα – δύο ταξίδια στο εξωτερικό ήταν αρκετά για να αφεθώ στον πρώτο μου μεγάλο έρωτα! Τα ταξίδια έγιναν βασική αξία στη ζωή μου…

Για αρκετά χρόνια, εργαζόμουν «σκληρά» για να κάνω 1-2 μεγάλα ταξίδια το χρόνο! Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν τα ταξίδια στην Ισπανία κι 6 μήνες Εράσμους στη Γρανάδα που έμαθα και λάτρεψα την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα!

Το σύμπαν όμως με αγαπάει και μου στείλε έναν τρόπο για να ταξιδεύω πολύ συχνότερα και σε καλύτερες συνθήκες!

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα «τα δικά μου»… πρώτα ήταν ταξίδια, μετά ήταν ο αστείρευτος κόσμος της προσωπικής ανάπτυξης και εσωτερικής αναζήτησης, στην πορεία ήρθε το internet & email marketing, η «επιρροή» στα social media και τώρα πια το δικό μου Blog!

Το Nicky Stephans – Life Stories, θα είναι πιστό στον τίτλο του. Εδώ μέσα θα βρεις «τα δικά μου» κομμάτια:

  • Ταξίδια
  • Σκέψεις κι εσωτερική αναζήτηση
  • Ιδέες
  • Ομορφιά
  • Εκπλήξεις – δώρα

Καλώσορισες λοιπόν στην παρέα μας! Υπόσχομαι και δεσμεύομαι να σε ταξιδέψω και να δώσω αξία στο χρόνο που θα αφιερώσεις στον χώρο μου!