Ρίγες + Λουλούδια, ο συνδυασμός λατρεία!

Από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας μέχρι όλες τις fashion blogger, αυτός είναι ένας λατρεμένος συνδυασμός!

Εσύ ακόμα τον φοβάσαι;

Θα σου πω το μυστικό!!!

Το κόλπο είναι να ταιριάζουν τα 2 αυτά στοιχεία χρωματικά και τότε είναι αδύνατο να αποτύχεις.

Όταν αποκτήσεις τη δυνατότητα να συνδυάζεις διαφορετικά πάτερνς, η ντουλάπα σου θα διπλασιαστεί, γιατί πολύ απλά θα αποκτήσεις περισσότερα δυνατά σεταρίσματα!

Η ρίγα δε φεύγει ΠΟΤΕ από τη μόδα, ειδικά το καλοκαίρι, μιας και το navy style είναι σήμα κατατεθέν της θάλασσας και σταθερό καλοκαιρινό look πολλών οίκων μόδας.

Όσο για το φλοράλ, έχει χρόνια που κάθε άνοιξη κάνει την εμφάνισή του κι ακόμα και οι πιο συντηρητικοί (αναφέρομαι και στους άντρες), που κάποτε τους ενοχλούσε, τώρα πια το επιλέγουν.

Κι αν σου φαίνεται πολύ δύσκολο να συνδυάσεις το πάνω κομμάτι με το κάτω σε διαφορετικά πάτερνς (φούστα/παντελόνι με μπλούζα δηλαδή), δοκίμασε να φορέσεις το αγαπημένο σου φλοράλ ή ριγέ φόρεμα μαζί με ένα μαντήλι του άλλου πάτερν στο λαιμό.

striped-top-floral-scarf

Στην ίδια λογική, με το μαντήλι, μπορεί να είναι οποιοδήποτε αξεσουάρ.

Τόλμησε δηλαδή να φορέσεις φλοράλ πέδιλα με ριγέ παντελόνι, ή τσάντα με ριγέ λεπτομέρειες μαζί με το φλοράλ φόρεμά σου!

 

Πρόκειται για μικρές και διακριτικές λεπτομέρειες, που όμως δείχνουν τόλμη (άρα αυτοπεποιήθηση) κι άποψη (άρα προσωπικότητα)!

Κράτα στο μυαλό σου να έχουν χρωματική συνοχή κι ετοιμάσου για πολλά κοπλιμέντα, ακόμα κι από τις γυναίκες 🙂

 

Είμαι ξεκάθαρα ερωτευμένη με τα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα, γι’αυτό και προτιμώ τη μόδα της άνοιξης και του καλοκαιριού!

Πιστεύω ότι τα ρούχα μας αντικατροπτίζουν την προσωπικότητα και τη διάθεση μας, οπότε τα φωτεινά ρούχα μας φτιάχνουν την ενέργεια και τη διάθεση!

Ελπίζω να σε βοήθησα να το τολμήσεις (εσένα που φοβάσαι του τρελούς συνδυασμούς) ή να σου έδωσα όμορφες ιδέες (εσένα που εκφράζεσαι μέσα από το ντύσιμο σου και τολμάς). Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε μου Like κι άσε μου τις σκέψεις σου με ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω. Μην ξεχάσεις να κάνεις Subscribe στο Blog για να μη χάνεις κάποιο από τα επόμενα άρθρα. Μέχρι την επόμενη φορά…

Φιλιά, Νίκη

 

Σχολιάστε