Απόλυτο Λευκό

Απόλυτο λευκό, κοινώς total white και, για όσους με γνωρίζουν, η μεγάλη μου αγάπη τον τελευταίο 1 χρόνο.

Λειτουργεί σα μαγνήτης για τα βλέμματα. Όσο εντυπωσιακό είναι ένα έντονο χρώμα ή ένα μεγάλο αξεσουάρ, άλλο τόσο είναι το απόλυτο λευκό.

Προσδίδει έναν αέρα ελευθερίας, καθαρότητας κι αριστοκρατείας.

Πώς;

Σκέψου με ποιά χρώματα φαντάζεσαι ντυμένη μία θεά κι έναν άγγελο. Ποιό χρώμα είναι συνδεδεμένο με την ελευθερία και την αλήθεια;

Πολλές γυναίκες το φοβούνται γιατί το χουν συνδέσει με γιατρούς και νοσοκόμους, όμως ο σωστός συνδυασμός δε θα σε προδώσει ποτέ!!!

Επιπλέον είναι ένα Look που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Στα μικρά παιδάκι προσδίδει γλύκα, στην εφηβεία ανεξαρτησία, στις λίγο μεγαλύτερες επιβλητικότητα και στις πολύ μεγάλες αριστοκρατεία και θηλυκότητα.

Για σένα που μπορεί να είσαι λίγο επιφυλακτική, δοκίμασε να σετάρεις λευκά ρούχα με κάποιο χρώμα στα αξεσουάρ. Είναι μία πιο ασφαλής λύση. Μαύρο, καφέ, ροζ, κόκκινο… οποιοδήποτε χρώμα κι αν επιλέξεις, μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σ’ ένα λευκό καμβά. Προσπάθησε όμως να μείνεις σε μία χρωματική παλέτα. Δηλαδή αν επιλέξεις καφέ ζώνη, φόρεσε καφέ τσάντα. Αν τα παπούτσια σου είναι σε απόχρωση του ροζ, επέλεξε την ανάλογη τσάντα.

Για σένα που, όπως το 90% των Ελληνίδων γυναικών, έχεις λατρέψει το τρεντ των λευκών σνίκερς, μη φοβηθείς να τα συνδυάσεις με απόλυτο λευκό. Θα δεις ότι η εμφάνισή σου θα αποκτήσει, αυτόματα, λιγότερο σπορ χαρακτήρα!

Ξεκίνα τώρα, που είναι καλοκαίρι και το λευκό σε καλεί περισσότερο, και μη διστάσεις να συνεχίσεις το χειμώνα! Το λευκό, είναι εξίσου μαγικό στο κρύο και… γράφει πάντα όμορφα στις φωτογραφίες.

Εμπιστέψου με, τόλμησέ το κι ετοιμάσου για πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω σου και πολλά κοπλιμέντα.

Αυτό ήταν ένα ακόμα Life Story στην κατηγορία Wear it like me. Ελπίζω να σου άρεσε και να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις. Κάνε μου like στο άρθρο κι άσε μου τις σκέψεις σου με ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω. Μην ξεχάσεις να γραφτείς στο Blog για να μη χάσεις κάποιο από τα επόμενα άρθρα. Μέχρι την επόμενη φορά…

Φιλιά, Νίκη

Σχολιάστε