Breaking News: Δεν υπάρχει μ@λ@κομαγνήτης!!!

Διάβασε την αρχή εδώ

7 + 1 τρόποι για να έλκεις τον κατάλληλο σύντροφο.

  1. Πάρε λίγο χρόνο και κατέγραψε τα 3-5 βασικά κι απαραίτητα στοιχεία που θες να έχει. Είτε αυτό είναι καλό κορμί, είτε καλή πεθερά, είτε υψηλό iq, ανεξάρτητα δηλαδή από το αν πρόκειται για στοιχεία του χαρακτήρα ή της εμφάνισης ή και των 2, απλά ξεκαθάρισέ το μέσα σου και μη δεχτείς τίποτε λιγότερο! Σιγουρέψου ότι δε ζητάς κάτι το οποίο εσύ πρώτα δεν πληρείς. Είναι, το λιγότερο, ειρωνικό να περιμένεις έναν πιστό σύντροφο, για παράδειγμα, τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δε μπορείς να μαζέψεις τα χέρια σου.
  2. Πίστεψε ότι σου αξίζει αυτός ο σύντροφος και τίποτα λιγότερο! Είπαμε, ένας από τους βασικούς λόγους που μπορεί να είχες μέχρι σήμερα το μαλακομαγνήτη είναι γιατί εσύ ο ίδιος δεν πίστευες ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο ή ότι δε θα μπορούσες να είσαι αντάξιος κάτι καλύτερου. Οπότε οπλίσου με αυτοπεποίηθηση και πάθος κι άσε το σύμπαν να κάνει τα υπόλοιπα για σένα.
  3. Επένδυσε στον εαυτό σου. Η επένδυση δεν αφορά μόνο τη χρηματική επένδυση σε ρούχα κι αξεσουάρ. Κάνε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου για ν’αναδείξεις τον εαυτό σου. Όχι για τους άλλους, αλλά για σένα. Επένδυσε χρόνο στην άθλησή σου και την πνευματική σου εξέλιξη, επένδυσε ενέργεια στην καλή διατροφή και την εμφάνιση σου. Πέρα από το ότι θ’αυξήσεις την αυτοπεποιήθησή σου, ένας άνθρωπος που αγαπά και φροντίζει τον εαυτό του έλκει ΜΟΝΟ ανθρώπους που θα κάνουν το ίδιο.
  4. Κοίτα κατάματα τον εαυτό σου στον καθρεφτη κι αγάπησε τον. Είσαι μοναδικό είδος. Δεν πρόκειται να υπάρξει, ούτε υπήρξε ποτέ κάποιος ΙΔΙΟΣ με σένα. Αγάπησε λοιπόν τη μοναδικότητά σου και κάνε την προτέρημά σου! Όσο πιο αυθεντικός κι ειλικρινής γίνεσαι, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες σου να ελκύσεις κάποιον που ν’ανταποκρίνεται στην αλήθεια σου.
  5. Μη διαπραγμετεύεσαι να βγαίνεις με άντρες ή γυναίκες που είναι «μέτριοι» με βάση τα στάνταρ σου. Πέρα από τ’ ότι είναι βαρετό κι ανούσιο, σε δεσμεύει από το να είσαι διαθέσιμος για τους σωστούς ανθρώπους και σου ρίχνει τελικά την ενέργεια.
  6. Πέρνα και μόνος σου καλά, που λέει και το Δεσποινάκι. Δε χρειάζεσαι κανέναν για να περνάς καλά και ν’απολαμβάνεις τη ζωή. Όταν έχεις ανάγκη κάποιον άλλο για να περνάς καλά, δείχνεις αδυναμία κι ένας αδύναμος άνθρωπος δεν έλκει ποτέ έναν δυνατό! Είμαι σίγουρη όμως, πως θες δυνατό σύντροφο!
  7. Άκου το ένστικτό σου. Ας μην κοροϊδευόμαστε! Τα «κακά» σημάδια φαίνονται από νωρίς. Επιλέγουμε να τ’αγνοήσουμε όμως, και φυσικά αυτό, αργά ή γρήγορα, το βρίσκουμε μπροστά μας. Άκου λοιπόν το ένστικτό σου και μη διστάζεις να κλείνεις πόρτες, που επιφανειακά δείχνουν σωστές, αλλά το ένστικτό σου, σου λέει ότι είναι λάθος. Η τύχη ευνοεί του γεναίους, λέει πολύ σοφά ο λαός μας.

+1 ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ. «Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα.» Άλμπερτ Αϊνστάιν. Συγκεντρώσου! Πώς είναι δυνατόν να επιλέγεις τους ίδιους συντρόφους και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα; Πώς είναι δυνατόν να κάνεις τα ίδια λάθη και τις ίδες υποχωρήσεις και να περιμένεις άλλη εξέλιξη; Αν κάτι λήγει άδοξα, αντί ν’αρχίσεις να κράζεις τον άλλο, κάνε την αυτοαξιολόγησή σου. Το να κράξεις δε θα σε βοηθήσει πουθενά (πέρα από το να τον ξεπεράσεις). Πάρε χρόνο για να δεις με ειλικρίνεια τις επιλογές σου και να τις αποκλήσεις στο μέλλον. ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Θα ακουστεί ρομαντικό αλλά πιστεύω ότι για τον κάθε άθρωπο, υπάρχει το λιγότερο ένας ιδανικός άθρωπος εκεί έξω, αρκεί να έχει το θάρρος να τον αναζητήσει. Εύχομαι να εφαρμόσεις από σήμερα έστω κι ένα από τα τιπ που σου έδωσα και να ζήσεις την ομορφιά μιας ειλικρινούς κι αυθεντικής σχέσης.

Αυτό ήταν ένα ακόμα άρθρο για το πώς να δημιουργούμε καλύτερα Life Stories. Αν σου άρεσε κάνε μου Like κι άσε μου τις σκέψεις σου μ’ ένα σχόλιο ακριβώς κάτω από το άρθρο. Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο blog μου για να μη χάσεις κάποιο από τα επόμενα άρθρα. Μέχρι την επόμενη φορά…

Φιλιά, Νίκη

 

Σχολιάστε